Friday, 15 August 2014

Pernah tak rasa lawan dengan diri sendiri?
otak cakap lain.hati cakap lain
penat taktahu nak menang kan siapa
at last kau pun putus asa
tutup mata .tdo diam diam.

Haih.
lagi bertambah sedih bila kau tak okay tu
kau effect kat orang lain
lagi bertambah teruk bila kau punya ego yang
tinggi
kalah klcc

hm.
penat.
dahla tak reti nak luah perasaan tu
rasa macam bodoh gila
)':




kepada insan yang berkenaan.
maaf eh? taktahu ni kali ke berapa nak minta maaf.bosan rasanya dengar orang minta maaf ni
haih. I'm so sorry.take care. sory.aku tahu aku paling worst dalam menunjukkan kasih sayang. Sorry.  (':

No comments:

Post a Comment