Wednesday, 27 August 2014

Lumrah bila gembira gembira je. Mesti ada something happen yang buat rasa sedih. Haha.
Mungkin memang takde kot peluang nak rasa bahagia okay tu macam mana. Sadis gila.

Semua orang nak rasa gembira.
Semua orang nak rasa betul betul okay.

Mungkin sebab selalu bila berlaku apa apa. Selalu simpan dalam hati.
Dah kat situ je tempat paling selamat.
Nak letak mana lagi?

Hm.

Aku bukannya kuat sangat macam orang lain.



Tolong. Izinkan aku boleh rasa macam mana bahagia tu. Macam mana rasa ada adik sendiri. Please?
Stay je sampai bila bila. Boleh ke? 😔

No comments:

Post a Comment