Wednesday, 2 August 2017

Saturday, 25 March 2017

bila kau cuba nak betulkan keadaan
tapi sebenarnya kau cuma menambah bebanan. 

umpama tikus baiki labu.
tapi. 
entah entah tikus baiki labu pun menjadi.


loser ah kau ikin.

Wednesday, 7 January 2015

Rasa itu tidak lagi sama

Putaran kehidupan
Lumrah nya begitu
Apa yang kita mahu
Tidak semuanya kita dapat
Ada hikmah
Bersabarlah

"Boleh apa yang kamu suka itu tidak baik untuk kamu". 



Take care everybody.
May ALLAH ease everything you do.
Semoga baik baik sahaja kalian.

Wednesday, 27 August 2014

Lumrah bila gembira gembira je. Mesti ada something happen yang buat rasa sedih. Haha.
Mungkin memang takde kot peluang nak rasa bahagia okay tu macam mana. Sadis gila.

Semua orang nak rasa gembira.
Semua orang nak rasa betul betul okay.

Mungkin sebab selalu bila berlaku apa apa. Selalu simpan dalam hati.
Dah kat situ je tempat paling selamat.
Nak letak mana lagi?

Hm.

Aku bukannya kuat sangat macam orang lain.



Tolong. Izinkan aku boleh rasa macam mana bahagia tu. Macam mana rasa ada adik sendiri. Please?
Stay je sampai bila bila. Boleh ke? 😔